Keresés ebben a blogban

2010. szeptember 5., vasárnap

6. Hétvége :)

  Attól tartok, konstansan álmos leszek itt, pedig most egész sokat tudtam aludni... Sok a program... mindig lehet csinálni valamit. Most direkt skippeltem a délutáni fakultatív kirándulást (Triesztbe mentünk volna, de úgy voltam vele, hogy úgyis megyünk majd még), kellett egy kis szünet.
  Igazából az a baj, hogy még egyáltalán nem látszik, hogy mi lesz a normális menetrend, minden elég össze-vissza van... Szerintem amikor már rendesen lesznek órák, jobban látom majd, hogy mire, mikor, mennyi energiám van. De egyelőre még minden elég kaotikus.
  Tegnap este volt zseniális Welcome Show, a beöltözés csak a hangulatfokozás volt (nem mintha nem lettek volna nagyon jók a jelmezek)... A bejárat előtt a másodévesek alagutat csináltak nekünk, aminek a végén az elsötétített Auditoriumba jutottunk, ami színes lámpákkal volt bevilágítva, a zenekar cirkuszos számokat játszott (jó hangosan).
  Lement egy felvezető szám (Gabrielnek még mindig szuper hangja van), aztán jött egy csomó zenés-táncos program. Volt indonéz nemzeti tánc, kínai nemzeti tánc, volt alternatív aerobicóra, zenésen, stilizáltan prezentált kelet-európai alkoholizmus, és persze a végén összeujjongós kollektív táncolás (Snow, mmm)...
Tökéletes indítás volt.
  Utána volt az első Mickey's Party, pont olyan volt, amilyennek lennie kell egy jó üdvözlőpartyt lezáró bulinak(de kacifántos...).
 Sanel táncolt Lady Gagára az asztal tetején.
Azt hiszem ez az információ elég jól fémjelzi az estét.

  Délelőtt a duinoi kastélyt néztük meg, este Pala Party, holnap tentárgyeligazítás (Academic Interwiev), keddtől rendes suli.
  Majd iygekszem feltenni képeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése